⭐ Gratis frakt på ordre over 600,- ⭐ norsk nettbutikk ⭐ ingen toll ⭐ mer info

Neon light eyeliner trend!

Suva Beauty Neon UV Hydraliners Eyeliner

Det er enkelt å kombinere hverdagssminken med trendy «neon light» eyeliner, for en party-look. Dette er en spennende eyeliner med neon effekter som gjør at den lyser i mørket i UV lys. Trendy neon light eyeliner er derfor perfekt som partysminke og varer garantert ut i sene nattetimer. Uavhengig av hvor festen skal være er du sikret at du finner den riktige kombinasjonen, med både lyse og sterke farger i alt fra knall gult – til rosa. Match med gode liners i riktige farger for å skape en flott ansikts- og kroppskunst. Med riktige kombinasjoner av dine favorittfarger er du sikret det perfekte resultat.

Hver dag er en ny mulighet til å benytte dine trendy neon light linere. Dette er sminke som enkelt fremhever din sterke personlighet. Uavhengig av hvilken anledning du er antrukket for er dette en mulighet til å fremheve ditt personlige uttrykk i form av stil og fargevalg. Ved å blende to farger i samme fargenyanser på daglig basis, fremhever du dine øyne selv i hverdagen. Lag en neon linje i øyelokket ditt og du vil garantert få den oppmerksomheten du fortjener uavhengig av om det er vinter eller sommer.

En trendy sminkeeffekt som neon light eyeliner er perfekt til å fremheve fargen på kveldens antrekk. Match gjerne flere farger for å oppå den perfekte kombinasjonen. Husk at neon light eyelinere er et blikkfang sammen med ditt favorittantrekk, der du raskt fremhever kontraster i riktig lys. I fargeutvalget på dagens marked finner du utallige ulike valgmuligheter. Med litt neonfarge i øyekroken vil du allikevel oppnå en stor effekt. Muligheten er derfor også å kombinere roligere farger i stedet for å benytte typiske neonfarger slik som du sikkert allerede kjenner til.

Med riktig neon light eyeliner i dine favorittfarger, vil du garantert føle deg trendy og moderne uavhengig av hvilken anledning du sminker deg til. Det finnes mange muligheter og mange nyanser, slik at du definitivt får den oppmerksomheten du fortjener. Neon Light farger oppnår du ved bruk av en stilig Hydra Liner fra Suva Beauty. Førsøk gjerne en av våre UV Hydralinere i farger Dance Party, Scrunchie eller Fanny Pack for å skape en perfekt neon look.  Med våre Hydra linere som en siste finish garanteres du at resultatet blir uimotståelig.

Tilbake til toppen